11 důvodů, kvůli kterým stojí za to si pořídit vodítko z PARACORDU

Vaše štěňátko dorostlo v pořádného psa vy pro něj potřebujete kvalitní a pevné vodítko, na které bude spoleh? Určitě chcete něco, co vydrží déle než jednu sezónu. Tak proč nevyzkoušet paracord - padákovou šňůru? Vodítko z paracordu má spoustu výhod a skvělých vlastností. Čtěte dál!

1. Paracord je pevný materiál

Je tak pevný, že by se z něj daly plést i ohlávky pro koně :). Na vodítka pro psy je to bezpečný a spolehlivý materiál. Jestli máte doma velkého a silného psa, nechcete riskovat, že po pár zatahání vodítko rupne. S vodítkem z paracordu se toho nemusíte bát.

voditko-z-paracordu-1

2. Kvalitní paracord od českého výrobce

Paracord české výroby se kvalitou může měřit se špičkovým materiálem z USA. Jedna šňůrka paracordu zvládne zatížení 280-300 kg v tahu. A to je pořádné číslo.

materiály

3. Pokud je správně upleteno, vodítko z paracordu se nedá rozmotat

Vodítko pletu tak, že šňůrky paracordu navleču na karabinu a splétám je do sebe. Konce šňůrek pak zapletu zpátky do vodítka a zatavím. Díky tomu není možné, aby se rozmotalo.

voditko-z-paracordu-4

4. Pro pejsky všech velikostí

Žádný pejsek nebude ochuzen. V e-shopu sice nabízím velikosti hlavně pro velké pejsky, ale pokud se vám moje tvorba líbí a máte menšího pejska, určitě se dá vodítko i obojek přizpůsobit. Na své si prostě přijdou všichni. Stačí napsat zprávu a na všem se domluvíme.

voditko-paracord-porovnani-M-XL

5. Mraky barev na výběr

Paracord se vyrábí ve velkém množství barev a všechny jsou hezké až z nich oči přechází. :) Určitě mezi nimi najdete i svoji oblíbenou.

voditko-z-paracordu-3

6. Unikátní design

Kombinováním barev můžu z paracordu vyrobit nádherná vodítka, která nikde jinde nenajdete.

voditko-obojek-paracord

7. Poctivá ruční práce

Z nákupu od drobného podnikatele, který vám vodítko uplete pečlivě a s láskou budete mít větší radost, než když si koupíte obyčejné ze supermarketu :)

voditko-z-paracordu-7

8. Barevně sladěný obojek

Jestli rádi ladíte za všech okolností, z paracordu se dá uplést obojek ve stejné barvě jako vodítko.

voditko-z-paracordu-2

9. Vodítko z paracordu lehce pruží

To, že je vodítko z paracordu pevné neznamená, že je při venčení nepohodlné. Právě naopak, lehce pruží.

zakazkova-vyroba-voditko-paracord-ruzova

10. Reflexní provedení

Reflexní paracord ve tmě odráží světlo a zajistí, aby byl váš pejsek dobře vidět a venčení bylo bezpečné pro vás oba.

voditko-z-paracordu-6

11. Výroba vodítka netrvá dlouho

Na vodítko z paracordu nebudete čekat věčnost. Výrobu zvládám do pěti pracovních dní. Není ale výjimkou, že posílám zboží už druhý den od objednání.

Vodítko z paracordu bude kvalitní a stylovou součástí vaší výbavy. Pokud vás o tom nepřesvědčil tento článek, přečtěte si hodnocení mých produktů TADY. Mám jen samé spokojené zákazníky :)